HADSTEN

TELEFON: 70 10 80 00

Kontakt os i dag

Tlf. Hadsten: 70 10 80 00

Industri- og Kloakservice i Hadsten

Kloakmester -og industrivirksomheden Leif M Jensen har eksisteret siden 1952, hvorfra vi siden har udført mange forskellige arbejdsopgaver inden for branchen. I 2016 samlede vi de stærkeste kompetencer i en større hovedafdeling i Vejle, som er den jyske hovedafdeling. Hovedsædet er placeret i Glostrup, hvor de første spadestik til virksomheden foregik.

Desuden har vi 5 øvrige afdelinger i Jylland, så vi kan være nær dig og komme hurtigt ud, hvor uheldet sker. Bor du i Hadsten eller omegn, så står der også bemanding klar til at hjælpe.

Et kvalitetsrigt arbejde – hver gang

Leif M Jensen sørger for, at du får den bedste kvalitet hver gang. Vi efterlader altid stedet ordentligt og pænt, og vi går ikke, før du er tilfreds.

Kloakmester LMJ er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001 og arbejdsmiljøcertificeret i henhold til OHSAS 18001. Dertil har vi en trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik. Det betyder, at alt kontrolleres fra ende til anden. Du er med andre ord sikret, at arbejdet udføres ordentligt, så både du og vi kan og vil stå inde for det.

Nøgleordene, der forhåbentlig gør os til dit foretrukne valg inden for kloakservice og industriservice, lyder: Miljø, arbejdsmiljø, teknologi, ansvarlighed, pålidelighed, sikkerhed og lovlydighed.

Kloakservice Hadsten
Kloakservice Hadsten

Kloakservice Hadsten
Kloakservice ved Hadsten

Ydelser inden for kloak- og industriservice

Vi tilbyder services, som omfatter:

● Kloakrensning og vedligeholdelse
● Slamsugning
● Højtryksspuling
TV-inspektion
Tankrensning
Kloak- og industriservice
● Tørstofsugning
● Industrispuling.

Inden for kloak- og industriservice kan vi blandt andet hjælpe med en tilstoppet kloak eller oprydning efter en væltet tankvogn. Vi har udstyr og bemanding til det hele. Inden for TV-inspektion er vi en af de største leverandører i Nordeuropa. Vi er specialister i inspektion af kloakledninger, vandboringer, skorstene, skakter, procesrør, drænrør og andet. Så har du mistanke om, der er en skade, kan du henvende dig til os.

Er du i tvivl om, hvilke problemer vi kan hjælpe dig med inden for kloakservice og industriservice, kan du altid henvende dig på telefon 70 10 80 00. Ellers kan du besøge os fysisk i Hadsten, Galtenvej 6. Vi holder døgnåbent, så vi kan være klar, lige så snart et uheld sker.

Vi løser store såvel som små opgaver inden for kloak- og industriservice. Har du problemer med køkkenvasken, eller har du en større vandskade, så kan vi tage hånd om problemet.

Kort om virksomheden

Det hele startede i 1952, hvor Leif M Jensen fik sin første slamsuger og grundlagde virksomheden. Siden har virksomheden spredt sig som ringe i vandet. Vi er både på Sjælland og i Jylland. Med en landsdækkende virksomhed kan vi hjælpe lige dér, hvor dit problem opstår.

Vi hjælper både det offentlige, virksomheder og privatpersoner – det vil sige alle.

Leif M Jensen har som nævnt en del år på bagen, hvor vi har udført succesfuld servicering af den danske industri. Det har medvirket til, at vi er blandt landets førende virksomheder inden for kloakservice og industriservice. Vores medarbejdere er specialiseret i de forskellige ydelser, vi tilbyder, så du kan altid få professionel rådgivning, når du trænger til hjælp.