TV inspektion

 • LMJ Kloakservice

Professionel TV inspektion

Under DTVK Kontrol Ordningen

Kontakt os i dag

Tlf. Øst: 43 96 15 66
Tlf. vest: 70 10 80 00

Leif M. Jensen – bedre kendt som LMJ – er en af Nordeuropas største leverandører inden for TV inspektion. Vi råder over 20 specialvogne, som kan inspicere alle rørtyper i dimensioner fra 18 mm til over 4500 mm. Rækkevidden på vores vogne er op til 700 meter fra vogn til slutpunkt og ned til 100 meter i dybden. Kort sagt – Ingen opgave er for lille eller for stor.

Tv-inspektion af kloak


Hvad benyttes TV inspektion til?

Kloak TV inspektion kan benyttes til rigtig mange opgaver, som kan være en kæmpe udfordring, uden en inspektion af kloakken. Vi tilbyder Tv inspektion i hele landet og har hovedkontor i Glostrup, nær København.

Har du et brud på kloaksystemet, så er det umuligt at finde frem til, med mindre kloaknettet graves op. Her kan du med fordel benytte dig af TV inspektion, hvor vi kan lave en fuldendt tilstandsrapport over kloaknettet så fejlene kan identificeres og repareres.

Følgende opgaver kan identificeres og løses med en TV inspektion af Kloak.

 • TV inspektion for rotter og rotteskader
 • Identificering af brud på kloaknetværk og tilstopning
 • Undersøgelse af vandboringer, skakter og procesrør
 • Fyldestgørende tilstandsrapport over klaknetværk

DANMARKS SKRAPPESTE KVALITETSSIKRING OG KONTROLPROCEDURE

Vi er desuden stolte af at kunne tilbyde Danmarks skrappeste kvalitetssikring samt strenge kontrolprocedurer, som vi naturligvis altid overholder. Det betyder, at vi ikke afleverer rapporter, medier eller konklusioner, uden at alle nødvendige kontrolprocedurer er blevet fulgt.

Dette er med til at sikre en af landets mindste fejlprocenter, samt at vores kunders arbejde med indlæsning og renoveringsplaner bliver minimal.

Klik her, hvis du har et stoppet afløb eller toilet?

Tv Inspektion
Tv-inspektion

Uddannede og opdaterede medarbejdere

Det vigtigste er for os er, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører for dem. Derfor har alle vores ansatte gennemgået en DTVK uddannelse. Dette gælder naturligvis vores operatører, men det gælder også for vores kontorpersonale og medhjælpere.

Da alle vores medarbejdere er uddannede og opdaterede på den nyeste viden indenfor tv inspektion, kan vi tilbyde den bedste mulige service til vores kunder – altid.

Dette er med til at sikre en af landets mindste fejlprocenter, samt at vores kunders arbejde med indlæsning og renoveringsplaner bliver minimal.

TV INSPEKTION AF VANDBORINGER, SKAKTER, PROCESRØR M.M

Vi tilbyder også tv inspektion af andre emner. Vi er eksperter i kloakledninger samt i tv inspektion af vandboringer, skorstene, skakter, procesrør, ventilationskanaler, drænrør og meget mere.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan foretage en tv inspektion af et bestemt emne, er du velkommen til at kontakte os på: post@lmj.dk.

Vi er desuden eksperter i trykprøvning i henhold til DS455 norm samt faldmåling og deformationsmåling.

LMJ speciale og kompetencer

 • TV inspektion af alle rørtyper
 • GPS opmåling
 • 20+ specialvogne
 • 10 afdelinger i Danmark
 • Kvalitetssikring
 • Eksperter i trykprøvning, faldmåling samt deformationsmåling
 • Medlem af Dansk TV-inspektions kontrolordning
 • Super kvalitet af TV Inspektion til gode priser

EGEN IT- OG UDVIKLINGSAFDELING

LMJ har sin egen IT- og udviklingsafdeling, hvilket vi er stolte af. Disse afdelinger gør vores arbejde lettere for os og vores kunder mere tilfredse.

Det betyder, at vi kan opfylde alle vores kunders specifikke krav og ønsker i forhold til modtagelse af data og så videre. Derudover kan vi rådgive vores kunder i, hvilket medie der er bedst egnet til det enkelte styresystem samt i indlæsning på digitalt grundkort og meget mere.

Vi samarbejder med de største rådgivningsfirmaer, hvilket er med til at sikre, at det altid er netop vores produkt, der er det bedste.

TV Inspektion

Tv Inspektion under DTVK Kontrol Ordningen

Leif M Jensen udfører TV-inspektionsarbejder på baggrund af nøje fastlagte krav som er fastsat af DTVK. Herunder krav til firmaernes organisation, uddannelse, udstyr og egenkontrol. Således at firmaerne udfører TV-inspektion af høj kvalitet, og altid udnytter den sidste teknologiske udvikling. Leif M Jensens operatører har alle DTVK-certifikat og tv-rapporter bliver løbende sendt til kontrol for overholdelse af de høje kvalitetskrav, der forlanges af DTVK kontrolordningen. Læs mere her.