Kloak og industri

Kloakservice København

Professionel Kloakservice med over 75 års erfaring

Kontakt os i dag

Tlf. KBH: 43 96 15 66

  • LMJ Kloakservice

Industri- og Kloakservice på Sjælland

For 75 år siden etablerede kloakmester Leif M Jensen sin virksomhed i København, og i 2000 samlede vi de stærkeste kompetencer indenfor slamsugning, tørstofsugning, industrispuling og tv-inspektion i et nyt og større hovedsæde på Sydvestvej i Glostrup nær København. Her samles trådende fra alle vores afdelinger i hele landet. Adelingen i København opererer dog i hele hovedstadområdet. De udbyder kloakservice som bl.a. Kloakrensning og slamsugning i byerne Hvidovre, Køge, Gentofte og Rødovre. Så vi når rigtig langt omkring. Se også vores andre afdelinger til kloakservice Holbæk, Næstved og Gilleleje.

I mere end 75 år har Leif M Jensen set det som sin primære opgave at levere hurtig og effektiv kloakservice til private, erhvervslivet og det offentlige når der opstår problemer med kloakken.

Hvad enten det drejer sig om de mere enkle opgaver som et stoppet afløb på toilet, vask eller gulvafløb, eller det drejer sig om mere komplekse problemer med kloaksystemet, følgeskader efter skybrud eller tilsvarende større udfordringer.

De sidste mange år er vores arbejdsområder udvidet med aktiviteter indenfor industriservice, hvor vi med professionelt udstyr til slamsugning, tørstofsugning, industrispuling og tv-inspektion, bidrager til at vedligeholde kloaksystemer, rørsystemer og procesanlæg hos de professionelle kunder indenfor produktionsvirksomheder, forsyningsselskaber og industrien.

Vi kan hjælpe dig med alt du har brug for indenfor drift og vedligeholdelse af dit kloaksystem, også når du har brug for f.eks. sugning og spuling, tv-inspektion eller en serviceaftale om løbende vedligeholdelse – så er vi din foretrukne kloakmester.

Kloakservice i København og omegn

Hvem er vi

I 1952 købte Leif M Jensen sin første slamsuger, og siden har virksomheden kun vokset sig større både øst og vest for Storebælt. I takt med at medarbejderstaben er blevet udvidet, og vores maskinpark mere omfattende, har vi fået mulighed for at hjælpe dig i langt flere situationer – hurtigt og effektivt, døgnet rundt.

Det kan vi gøre

Vi sætter selvfølgelig en ære i at have det rigtige udstyr til at løse vores opgaver, men den største arbejdsglæde oplever vi egentlig i form af et varmt smil, når vi efterlader det sted vi har arbejdet pænt og ordentligt, og endnu en kunde er hjulpet af med sine problemer.

Faglig stolthed, glæden ved at gøre en forskel med vores specialviden og professionelle kompetencer, kombineret med hensyn til andres hjem eller arbejdsplads. Det lyder måske ikke af alverden, men det gør en stor forskel for os og betyder, at vi med godt humør, respekt for hinanden og vores omgivelser, hver eneste dag yder en ekstra indsats for at gøre livet lidt lettere for alle vores kunder.

Med andre ord: Leif M Jensens væsentligste opgave har altid været og er stadig, at skabe tryghed for vores kunder ved hurtigt, kompetent og handlekraftigt at træde hjælpende til når der er problemer.

Miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø sikrer en god service

Siden 2002 har vi været miljøcertificeret ISO 14001 standarden. Og et par år efter indførte vi trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik. Udover det er vi senest blevet arbejdsmiljøcertificeret efter OHAS 18001 standarden.

Disse certificeringer er beviser på, at sikkerheden og kvaliteten inden for kloakservice og industriservice er i top hos os. Vi tænker på miljøet, trafiksikkerheden og ikke mindst vores medarbejdere. Vores medarbejdere er kernen i LMJ, så det er vigtigt at værne om dem. Med et optimalt arbejdsmiljø sikrer vi, at der leveres en god service til dig hver gang. Du vil derfor være i trygge hænder hos Leif M Jensen.

Kloakservice nær København

Kontakt os i dag

Vi vender tilbage hurtigst muligt

  • LMJ Kloakservice