lmj-kloakservice

Stoppet afløb

Hurtig og professionel service!

Send mail
  • LMJ Kloakservice

Vi står klar til at hjælpe dig i dag!

Hos Leif M. Jensen er vi specialister i alt, der omhandler kloak- og industriservice. Det har vi været siden 1942, og derfor har vi 75 års erfaring på bagen. Det har givet os værktøjer, erfaring og ressourcer til at yde den nødvendige kundeservice for dig. Vi laver alt fra et stoppet toilet til rensning af faldstammer og div. Brønde. Det betyder også, at ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi går altid til jobbet med den samme iver og professionalisme og løser altid problem.

Et stoppet toilet i Vejle eller stoppet hovedledning i København – vi er altid til tjeneste

Vi har ti afdelinger rundt omkring i hele landet. Det betyder også, at vi kan komme ud til dig, uanset hvor du bor. For os er det vigtigt, at vi altid er tilgængelige for dig, og derfor står vi til rådighed for alle i hele landet. Uanset om der er tale om en mindre opgave på landet eller en større opgave midt i byen hos et boligselskab, kommer vi gerne ud og yder den nødvendige service for dig.

Vi har sørget for, at vores afdelinger er placeret logistisk smart rundt omkring i landet, og derfor kan vi også hurtigt være ude hos dig, hvis der er tale om en akut situation som eksempelvis et stoppet afløb eller en væltet tankvogn.

Lav en abonnementsordning med os

Visse skader kan være et engangstilfælde som f.eks. et stoppet toilet. Her hjælper vi til og sørger for at udbedre skaden. Mange brønde bør renses jævnligt, så som olieudskillere, sandfang, fedtudskillere, køkkenbrønde, vejbrønde og pumpebrønde. Her tilbyder vi en abonnementsordning, så du ikke skal tænke på problemet i fremtiden.

Vi finder et tidsinterval, der passer dig godt, og så sørger vi for, at det bliver overholdt, så du ikke skal bruge kræfter og tid på at kontakte os. På den måde sikrer vi en god løsning for dig.

Leif M. Jensen behandler miljøet med omtanke, og derfor er vi også et miljørigtigt valg, hvor vi har stor fokus på de redskaber, vi bruger og garanterer en korrekt behandling af affaldet.

Vi kan kontaktes døgnet rundt

Vi er i en branche, hvor vi ved, at der kan blive brug for os hele døgnet. Derfor har vi også døgnåbent og kan derved rykke ud alle 24 timer i døgnet. Har du f.eks. brug for hjælp til et stoppet toilet kl. 3 om natten eller en industrispuling kl. 21 om aftenen, rykker vi gladeligt ud for at hjælpe dig.

Vores døgnservice kombineret med vores mange afdelinger er med til at sørge for, at vi kan være hos dig hurtigt, og derfor er vi også et godt valg, når det kommer til akutte problemer.

Alt fra et stoppet toilet til industrispuling

Men hvad laver vi så hos Leif M. Jensen? Herunder vil du se en række af de forskellige opgaver, vi udfører.

Vi udfører altid opgaverne til vore kunder er tilfredse. Som sagt er ingen opgave for stor eller for lille.

Via vores store erfaring og know-how i verdensklasse, har vi i årenes løb prøvet lidt af hvert, så skulle du have en utraditionel opgave, der skal løses, er vi sikre på, at vi har kompetencerne til at levere et tilfredsstillende resultat.

Kloakservice
Kloakservice
kloakservice

Vi er blandt Nordeuropas største leverandører inden for TV-inspektion

Alle kloakskader kan ikke blot kategoriseres som et stoppet afløb. Kloakskader kan være komplicerede og vanskelige, og derfor har vi specialiseret os i TV-inspektion. Det har gjort os til en af Nordeuropas største leverandører inden for TV-inspektion, og det er vi stolte af.

Vi råder over 20 specialvogne, der kan inspicere alle rørtyper i forskellige størrelser. Vognene har en rækkevidde på op til 600 meter til slutpunktet og ned til 100 meter i dybden. Derfor kan vi også håndtere alle opgaver inden for TV-inspektion.

Med TV-inspektion kan flere forskellige opgaver løses. Det gælder blandt andet:

  • Rotter og rotteskader
  • Identificering af brud og fejl på kloaknetværk og tilstopning
  • Undersøgelse af vandboring, skakter og procesrør
  • Fyldestgørende tilstandsrapport over kloaknetværk

Vi gør meget ud af vores kundeservice og kvaliteten af det arbejde, vi leverer. Derfor har alle vores medarbejdere også gennemgået en DTVK-uddannelse. Derved er alle vores tv-operatører uddannet og har DTVK-certifikat. Med uddannelsen er vi med til at sikre en af landets mindste fejlprocenter og kvalitetssikring. DTVK er ”Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning”.

Men husk, at hvis du har et stoppet toilet, så kommer vi også gerne og ordner det. Vi holder nemlig af alle slags opgaver.

Et certificeret firma med fokus på miljøet

Leif M. Jensen er et certificeret firma af både miljøstyrelsen, arbejdsmiljøstyrelsen og Dansk Standard. Det betyder også, at vi lever fuldt op til de regler og krav, der findes. Vi har fokus på at bruge den nyeste og mest miljørigtige teknologi, som samtidig er med til at give et korrekt og holdbart resultat for dig som kunde. Derfor er et valg af vores firma også et miljørigtigt valg, hvor vi har stor fokus på vores natur og ressourcer.

Det giver dig en tryghed og god følelse som kunde, og vi sætter en ære i vores erhverv. Derfor går vi selvfølgelig heller ikke, før du er tilfreds.

Kontakt os hele døgnet, året rundt

Ønsker du hjælp til en opgave, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes døgnet rundt, vest for storebælt: tlf. 70 10 80 00 og øst for storebælt tlf. 43 96 15 66. Du er også meget velkommen til at skrive til os på mail post@lmj.dk.

Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud på hvilken som helst opgave du måtte have.

Skulle du have brug for akut hjælp uden for normal arbejdstid, sidder vores vagthavende kørselsledere klar ved telefonen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • LMJ Kloakservice