Kloak og industri

Kloakservice Aalborg

Garanteret hurtig udrykning og høj kvalitet

Kontakt os i dag

Tlf. Aalborg: 70 10 80 00

  • LMJ Kloakservice

Industri- og Kloakservice 24/7

Leif M Jensen er en landsdækkende kloakmester virksomhed med hele 10 afdelinger fordelt rundt om i Danmark. Vi har blandt andet 6 afdelinger i Jylland, som tæller kloakservice Kolding, Vejle, Herning, Hadsten, Aalborg og Silkeborg.

Det betyder, at vi kan levere hurtig industri -og kloakservice nær dig. Det gælder uanset, om du er privatperson, driver en virksomhed eller er i det offentlige. Vores afdeling i Aalborg er beliggende på adressen Lundeborgvej 12, 9220 Aalborg Øst. Vi kører dog til enhver tid ud til dig.

Leif M Jensen har gennem en årrække haft aktiviteter indenfor industri -og kloakservice i Aalborg, og fra vores afdeling i Aalborg tilbyder vi de stærkeste lokale kompetencer indenfor slamsugning, tørstofsugning, industrispuling og tv-inspektion. Afdelingen opererer og tilbyder kloakrensning i hele Nordjylland heriblandt byerne Hjørring, Struer og Thisted.

I mere end 75 år har kloakmester Leif M Jensen set det som sin primære opgave at levere hurtig og effektiv kloakservice til private, erhvervslivet og det offentlige når der opstår problemer med kloakken.

Hvad enten det drejer sig om de mere enkle opgaver som et stoppet afløb på toilet, vask eller gulvafløb, eller det drejer sig om mere komplekse problemer med kloaksystemet, følgeskader efter skybrud eller tilsvarende større udfordringer.

I mange år har vores arbejdsområder desuden omfattet aktiviteter indenfor industriservice, hvor vi med professionelt udstyr til slamsugning, tørstofsugning, industrispuling og tv-inspektion, bidrager til at vedligeholde kloaksystemer, rørsystemer og procesanlæg hos den professionelle bruger indenfor produktionsvirksomheder, forsyningsselskaber og industrien.

Vi kan hjælpe dig med alt du har brug for indenfor drift og vedligeholdelse af dit kloaksystem, også når du har brug for f.eks. sugning og spuling, tv-inspektion eller en serviceaftale om løbende vedligeholdelse.

Kloakservice i Aalborg og omegn

Hvem er vi

Siden starten af 80’erne har Leif M Jensen haft aktiviteter indenfor kloak- og industriservice i Jylland, og som årene er gået har virksomheden vest for Storebælt kun vokset sig større.

I takt med at medarbejderstaben er blevet udvidet, og vores maskinpark mere omfattende, har vi fået mulighed for at hjælpe dig i langt flere situationer – hurtigt og effektivt, døgnet rundt.

Det kan vi tilbyde

Vi sætter selvfølgelig en ære i at have det rigtige udstyr til at løse vores opgaver, men den største arbejdsglæde oplever vi egentlig i form af et varmt smil, når vi efterlader det sted vi har arbejdet pænt og ordentligt, og endnu en kunde er hjulpet af med sine problemer.

Faglig stolthed, glæden ved at gøre en forskel med vores specialviden og professionelle kompetencer, gør en stor forskel for os og betyder, at vi med godt humør, respekt for hinanden og vores omgivelser, hver eneste dag yder en ekstra indsats for at gøre livet lidt lettere for alle vores kunder.

Med andre ord: Leif M Jensens væsentligste opgave har altid været og er stadig, at skabe tryghed for vores kunder ved hurtigt, kompetent og handlekraftigt at træde hjælpende til når der er problemer.

Miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø sikrer en god service

Siden 2002 har vi været miljøcertificeret ISO 14001 standarden. Og et par år efter indførte vi trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik. Udover det er vi senest blevet arbejdsmiljøcertificeret efter OHAS 18001 standarden.

Disse certificeringer er beviser på, at sikkerheden og kvaliteten inden for kloakservice og industriservice er i top hos os. Vi tænker på miljøet, trafiksikkerheden og ikke mindst vores medarbejdere. Vores medarbejdere er kernen i LMJ, så det er vigtigt at værne om dem. Med et optimalt arbejdsmiljø sikrer vi, at der leveres en god service til dig hver gang. Du vil derfor være i trygge hænder hos Leif M Jensen.

kloakservice Aalborg
  • LMJ Kloakservice