Højtryksspuling hos LMJ

HØJTRYKSSPULING

Hurtig og professionel service!

Send mail
  • LMJ Kloakservice

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi hos LMJ.dk er eksperter i at højtryksspule brønde og ledningsnet, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet, så alle parter efterfølgende er tilfredse. Vi er en stor virksomhed, der har over 75 års erfaring med disse problematikker, og vi kan derfor altid yde dig den bedste service.

Når du skal have højtryksspulet en brønd eller et stort ledningsnet, er det på sin plads at anvende det bedste udstyr. På den måde er du nemlig sikker på, at resultatet bliver helt optimalt. Af den grund anvender vi kun materiel af højeste standard, og alle vores medarbejdere er grundigt uddannede, så de forstår at betjene værktøjet på sådan en måde, at alle sikkerhedsregler overholdes, og at arbejdet udføres efter alle kunstens regler.

Højtryksspuling af brønde og ledningsnet

Om du skal have spulet en vejbrønd, eller om der er opstået problem med kloakledningerne, er vi hos LMJ.dk klar til at tage fat og løse problemet så hurtigt som muligt. Det er nemlig vigtigt at vedligeholde både brønde og ledningsnet. På den måde er du med til at forlænge deres levetid, og i sidste ende fører en regelmæssig vedligeholdelse også til, at du kan slippe for at skulle betale i dyre domme, hvis der først sker et større uheld. Derfor er det en god idé at sørge for at få renset brønde regelmæssigt.

Med en højtryksspuling kan du også fjerne eventuelle belægninger i brønden eller på ledningsnettet. Det kan for eksempel være slagger, rust eller gammel maling. Højtryksspuling er den ultimative rengøring af meget beskidte overflader, og hvis du ønsker en ren overflade, er der ikke andre metoder.

Højtryksspuling
industrispuling_igang

LMJ.dk er en sikker partner

LMJ.dk er en landsdækkende virksomhed, som blandt andet på grund af sin faglige ekspertise og grundighed er blevet en foretrukken samarbejdspartner for mange virksomheder, private, entreprenører, kraftvarmeværker og offentlige institutioner m.lf. Vi vil også gerne være din. Du kan nemlig være sikker på, at vi tager vores arbejde seriøst, og vi vil også gerne vise dig, hvad du kan få ud af et samarbejde med os.

Vi tror på, at vi kan opnå de bedste resultater, hvis vi tager os godt af vores kunder, hinanden og vores miljø. Derfor er vi også særdeles opmærksomme på at tilbyde dig et serviceniveau, som er højere end andres. Det betyder eksempelvis, at vi tilbyder dig at oprette en abonnementsordning hos os. En ordning betyder, at vi kontinuerligt efter behov renser brønde, at det altid fungerer optimalt. Ved abbonnementsordning behøver du ikke at kontakte os. Vi sørger selv for at komme at tømme ved aftalte tømningsinterval.

Få også hjælp til tørstofsugningstoppede afløbindustrispulingkloakspuling eller slamsugning.

  • LMJ Kloakservice