Kloak og industri

Rens af nedgravede containersystemer og Molokker

75 års erfaring indenfor Kloak- og industriservice

Kontakt os i dag

Tlf. Øst: 43 96 15 66

Tlf. vest: 70 10 80 00

Send mail
 • LMJ Kloakservice

Hos LMJ er vi stolte over at løse dine problemer med en høj service og et smil på læben. Vi har mere end 75 års erfaring indenfor kloak- og Industriservice, som vi ynder at tilbyde dig hele året rundt. Hos vores 10 afdelinger fordelt over hele landet arbejder vi hver dag med at finde løsninger og ikke begrænsninger. Dette indfrier vi med velkvalificeret arbejdskraft, uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være.

Kontakt os allerede i dag. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med din opgave eller book en tid til blandt andet inspektion af indkastsøjle for eventuelle skader. Ring på telefon 70 10 80 00 eller 43 96 15 66. Du er også velkommen til at sende en mail på post@lmj.dk.

Rens og vedligehold af nedgravede containersystemer og Molokker

Det er altid ejeren af de nedgravede containersystemer, som har ansvaret for vedligeholdelsen og driften. Derfor tilbyder LMJ muligheden for en professionel rens af nedgravede containersystemer og Molokker samt en lang række af øvrig vedligeholdelse.

Eksempelvis vil følgende være ydelser, som vi tilbyder dig:

 • Vask af indkastsøjle udvendig og indvendig
 • Vask af indkast og indkasttromle
 • Vask af stålcontainer udvendig og indvendig
 • Vask af bundklapper
 • Vask ved sug og højtryksspuling af betonkasse
Rensning af containersystemer

Vi benytter slamsuger/spulevogn samt Containervogn med kran til at rengøre beholderen i jorden. Dette vil sikre en effektiv og hurtigt rensning for affaldsrester og aflejringer. Affaldssystemerne er nødvendige at vedligeholde ved rengøring og smøring. Regelmæssig rengøring bør foretages for at sikre hygiejniske forhold og en længere holdbarhed på systemerne. Dertil vil det for alle parter gøre oplevelsen bedre med en ren fremtoning og ingen lugtgener.

Det vil særligt være indkastsøjlen, som kan lede til stor ubehag for beboerne med både organisk affald og øvrigt. Der findes et bredt udvalg af forskellige indkastsøjler, som mange gange vil være monteret med galvaniseret stål. Over tid uden den nødvendige rengøring vil tidens brug sætte sine tydelige spor. Man vil hurtigt opleve, at der med tiden vil ophobe sig affaldsrester og diverse andet snavs, som kan forvolde problemer og gene. Dette ønsker vi at forhindre gennem vores brede udbud af ydelser af service.

Rensning af Containersystemer
Rensning af Containersystemer

Vedligeholdelse af mekaniske dele

Det er ikke kun afgørende, at der regelmæssigt foretages rensning af de nedgravede containersystemer og Molokker. Der skal dertil også foretages vedligeholdelse af de mekaniske dele, som skal efterses og smøres. Her er det vores fornemmeste opgave at tilbyde dig følgende

 • Smøring af tandhjul til indkasttromle
 • Smøring af krogstænger i indkastsøjlen
 • Smøring af hængsler til låger og bundklapper

Ved diverse containersystemer og afløbsinstallationer vil det være nødvendigt med smøring for at opretholde en funktionel anvendelse, der letter hele arbejdet. Når nedgravede containersystemer tømmes vil der benyttes en krog, hvor balancen skal være optimal. Af samme årsag er det afgørende, at systemet vedligeholdelses, så der ikke forekomme øvrige forhindringer.

I tilfælde af at rensningen eller vedligeholdelsen af containersystemet og Molokkeren nedprioriteres, vil det kunne få fatale følgevirkninger, som kan lede til en stor økonomiske byrde.

Funktionstest af container samt sikkerhedsanordning

Vi tilbyder vores service til alle, som er på udkig efter effektive resultater. Af samme årsag gør vi en dyd ud af udføre et tilfredsstillende arbejde, hvilket vi indfrier med en endelig funktionstest af container samt sikkerhedsanordning. Dette vil inkludere en kvalitetskontrol af systemet, som er udført efter de opstillede retningslinjer inden for området. Der findes ingen halve løsninger for os. Tværtimod er vi først tilfredse, når vores kunder er det.

Vi hjælper også med alle øvrige opgaver indenfor kloak- og Industriservice, bl.a. rensning af fedtudskiller, rensning af olieudskiller, rensning af faldstammer, stoppede afløb, kloakrensning og tv-inspektion.

Fordelene ved nedgravede containersystemer og Molokker

I forbindelse med etableringen af nedgravede containersystemer ved boligforeninger og etageejendomme vil der medfølge flere fordele. Her er nogle af de vigtigste oplistede:

 • Større kapacitet
 • Øget sikkerhed
 • Bedre arbejdsmiljø
 • Formindsket lugt

Kapaciteten er markant større ved nedgravede containersystemer til sammenligning med de traditionelle overjordiske systemer. De vil dertil være mulige at implementere uden unødig optagelse af plads. Yderligere vil kapaciteten skabe mulighed for, at det ikke er nødvendigt med en ugentlig tømning men nærmere hver 14. dag

Rensning af Containersystemer

I forbindelse med den øget sikkerhed vil det styrkes med nedgravede containersystemer. Dette er både i forbindelse med brand såvel som vandalsikring. Affaldet vil ikke i så høj grad blive udsat for omstændigheder, hvor faren ville kunne opstå. Dertil vil nedgravede containersystemer i højere grad være sikret mod eventuel hærværk.

En anden fordel med nedgravede containersystemer er forbedringen af arbejdsvilkårene for både skraldemænd såvel som servicemedarbejdere som vores medarbejdere hos LMJ. Der vil ikke være tilknyttet tunge løft, eftersom tømningen klares af en vogn og ikke manuelt. Her vil der afhængig af omstændighederne og de enkelte forhold blive skabt den bedste løsning for alle parter. Se her nærmere på vores samarbejdspartner Zenzo for at finde den optimale løsning.

Når containersystemerne er nedgravet, så vil jorden køle affaldet af. Dette vil effektivt være med til at nedsætte lugtgenen. Særligt når der er tale om organisk materiale, så vil det have en afgørende effekt. Yderligere tilbyder vi hos LMJ dig muligheden for at få monteringen og udskiftning af duftblokke for lugtgener.

 • LMJ Kloakservice