Højtryksspuling hos LMJ

Rensning af afløb og faldstammer

Hurtig og professionel service!

Send mail
  • LMJ Kloakservice

Her hos lmj.dk arbejder vi hver dag for at løse dine kloakproblemer, hvad enten opgaven er stor eller lille. Vi har afdelinger over hele landet blandt andet grundet vores erfaring, ekspertise og grundighed. Derfor er vi også velvidende omkring, hvor frustrerende og irriterende kloakproblemer i alle afskygninger kan være. Vi sætter derfor en stor ære i at kunne løse problematikken, hvor alle parter får et tilfredsstillende resultat hurtigt og enkelt.

Rensning af afløb og faldstammer

Det kan bringe stor irritation, hvis ens kloak er forstoppet. Dertil kan det også tilføjes, at hvis man bor i en mindre eller større etageejendom, så vil det gå ud over en bred gruppe mennesker. I lejligheder og diverse etageejendomme er der tale om en afløbssystem funktion hele vejen op gennem ejendommen. Dette forbindes af faldstammen. Det er faldstammen, som hjælper samtlige beboere af med deres vand fra dagligdagens forbrug.

Fedt, kalk og andet kan sætte sig i faldstammen som aflejringer. Dette kan medføre, at faldstammen lukker sig til, hvilket kan hindre vandgennemstrømningen. Vi hos lmj.dk giver derfor assistance hele døgnet rundt for at løse alle former for forstoppelse af kloakken. Rensning af afløb og faldstammer foregår ved brug af enten vores boregrej eller højtryksspuling. Borevognen rykker hurtigt ud til forstoppelser, hvor slamsugning ikke er nødvendigt. Dertil ved mere omfattende problematikker, så vil der anvendes højtryksspuling. På denne måde sikrer man hurtigt, at alle i bygning ikke skal være besværet af kloakproblemerne.

Rensning af faldstammer

Rensning af afløb

Rensning af faldstammer

Vigtigheden af vedligeholdelse

I forbindelse med faldstammer så vil nogle have flere aflejringer end andre. Dette gør også, at man i højere grad risikerer forstoppelser i både afløb og faldstammen. Følgeskaderne af dette kan være vandskader i gulvene eller væggene, hvilket kan løbe op i meget store pengebeløb. Dertil ligeledes den store ærgrelse i perioden, hvor ens afløb ikke fungerer, som det skal.

Grundet dette er rensning af afløb og faldstammer altafgørende for at sikre et velfungerende afløbssystem. Faldstammerør har en høj levealder, men denne vil blive betydeligt forlænget med vedligeholdelse. Alt afhængig af ejendommens størrelse og heraf forbruget og behovet, så vil det være nødvendigt at rense rørene i et fast interval. I forlængelse med dette vil det også være muligt at kunne anvende borevogne, som er effektive og anvendelige, men samtidig også i et lavere prisleje end slamsugning og højtryksspuling.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi hos lmj.dk er stolte af at kunne tilbyde alle vores kunder stor ekspertise og professionel hjælp. Vi yder vores service både til private, men også til erhvervslivet og de offentlige myndigheder. Lmj.dk siger aldrig nej til en opgave, både i akutte tilfælde eller til samarbejder, som foregår over en længere periode.

Vi hjæper også med opgaver såsom rensning af fedtudskiller, rensning af olieudskillerkloakspuling, tankrensning og tv inspektion af kloak.

  • LMJ Kloakservice