Kloak og industri

Kloakservice Holbæk

Vi står altid klar til at hjælpe dig 24/7

Kontakt os i dag

Tlf. Holbæk: 59 43 38 03

  • LMJ Kloakservice

Kloak- og industriservice på hele Sjælland

Hvis du har fået en skade og mangler en erfaren og kompetent kloakmester til at fikse din kloak eller til inspektion af kloakledninger, skorsten, vandboringer eller lignende, kan vi hos Leif M Jensen hjælpe dig.

Vores kloak- og industrivirksomhed har eksisteret i mere end 75 år. Vi har derfor udbedret en del skader gennem tiden og gjort mange kunder glade. Vi ønsker at hjælpe dig, når uheldet sker. Vi udfører arbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi hjælper nær dig

Løbende som vores medarbejderstab er blevet udvidet, har vi indtaget mere og mere af Danmark. Vi er både vest og øst for Storebælt – hovedsædet er i Glostrup. Derudover kan du også få kloakservice Næstved og Gilleleje.

Vi har hele 10 afdelinger i Danmark, og derfor er der helt sikkert kloak- og industriservice tæt på dig. Vores primære opgave har altid været at levere hurtig og effektiv kloakservice og industriservice, når skaden sker. Og når vi er fordelt rundt om i landet, gør det mulighederne for at være endnu hurtigere større.

Det var allerede i begyndelsen af 80’erne, vi fik de første afdelinger i Jylland – i dag er 6 ud af 10 i Jylland, mens resten er på Sjælland. En af afdelingerne på Sjælland ligger i Holbæk. Afdelingen i Holbæk dækker et bredt område af Sjælland. De står blandt andet for slamsugning og kloakrensning i Roskilde, Greve og Ringsted.

Kloakservice i Holbæk og omegn

Sådan kan vi hjælpe dig med kloak- og industriservice

Vores ydelser, som vi kan tilbyde, er:

Har du eller din virksomhed problemer med jeres kloak, kan Leif M Jensen være behjælpelige. Omkring Holbæk afdelingen, yder vi også kloakservice i omkringliggende byer, som Ringsted, Roskilde, Greve osv. Gælder det TV-inspektion, er vi blandt de største leverandører i Nordeuropa, hvor vi klarer en bred vifte af forskellige typer af inspektioner. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, når det kommer til kloak- og industriservice.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe med, kan du ringe på 59 43 38 03 eller kigge ind på adressen Mellemvang 6, 4300 Holbæk.

Certificeringer

Hos Leif M Jensen er det ingen hemmelighed, at vi går op i kvalitet. Det gør vi på flere områder:

– Miljøcertificering i henhold til ISO 14001
– Arbejdsmiljøcertificering i henhold til OHSAS 18001
– Trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik

Vi ønsker at være de bedste, og derfor prioriterer vi også, at sikkerheden og arbejdsmiljøet er i orden. Samtidig ønsker vi at skåne miljøet. Hvis vi har udbedret en skade hos dig, sørger vi altid for, at stedet efterlades ryddeligt og pænt.

Kloakservice Holbæk

  • LMJ Kloakservice