Kloak og industri

Kloakservice Gilleleje

Over 75 års professionel kloakservice

Kontakt os i dag

Tlf. Gilleleje: 48 31 97 87

  • LMJ Kloakservice

Industri -og Kloakservice i Gilleleje

Leif M Jensen er en industri -og kloakservice virksomhed, som ønsker at hjælpe med at udbedre skader og problemer – store som små. Har du en tilstoppet vask i dit køkken, eller er hele din kælder oversvømmet, så er vi din kloakmester. Vi har bemanding og alle former for udstyr inden for kloakservice og industriservice til at klare alle typer af opgaver inden for branchen.

Vores vision er at være redningsmænd, når uheldet sker for dig eller din virksomhed. Vi vil levere effektiv og hurtig industri -og kloakservice, så skaden kan udbedres hurtigst muligt. Derfor er vi også en landsdækkende virksomhed, som har 10 afdelinger fordelt rundt omkring i Danmark.

Vi har 6 afdelinger i Jylland og 4 afdelinger på Sjælland – hvoraf en af afdelingerne er i Gilleleje. Afdelingen i Gilleleje opererer i alle områderne omkring heri Greve og Køge. Står du med en skade, der kræver slamsugning eller kloakrensning nu og her, er vi din kloakmester. Ellers har vi andre afdelinger på Sjælland som tilbyder kloakservice Holbæk, København og Næstved

Døgnåbent kloak- og industriservice

For at sikre at vi kan hjælpe dig eller din virksomhed, lige så snart behovet opstår, sidder vi altid klar på posten. Er det klokken 2 om natten, du har brug for os, kan du ringe til os på telefon 48 31 97 87. Bor du i Gilleleje eller omegn, kan du også besøge adressen Helsingevej 41, 3250 Gilleleje. Du kan altid være sikker på at blive taget imod et smilende personale, som er professionelle og viser respekt for dit hjem eller arbejdsområde. Du vil være i trygge hænder fra start til slut i processen.

Kloakservice i Gilleleje og omegn

Det kan vi levere til dig

Hvis du har en mistanke om, at du har en skade på procesrør, kloakledninger, vandboringer, drænrør eller hele kloaksystemet, så kan du altid ringe til os. Vi er specialister i at udbedre skader inden for kloakservice og industriservice. Vi kan hjælpe dig med at gennemskue, om der er en skade, og i så fald hvordan vi kan løse den og efterfølgende vedligeholde stedet.

Hvad kan vi mere præcist tilbyde?

Certificerede arbejdsprocesser

Det er uhyre vigtigt, at kvaliteten er i orden. Vi lever op til flere forskellige certificeringer, så sikkerheden og arbejdsmiljøet lever op til retningslinjerne. Vi har følgende certificeringer:

– Miljøcertificering i henhold til ISO 14001
– Trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik
– Arbejdsmiljøcertificering i henhold til Ohsas 18001

Har vi udbedret en skade hos dig, kan du altid være rolig omkring, at stedet bliver, som da du forlod det – selvfølgelig med skaden udbedret. Vi rydder altid op efter os.

Mange års erfaring indenfor kloakservice

LMJ har eksisteret siden 1952. Derfor ved vi, hvad der skal til for at lave de rette løsninger til kunderne, så de bliver tilfredse hver gang. Vi har kyndige medarbejdere, som er uddannet i de enkelte fagområder. Således tilbyder vi en erfaren og pålidelig service. Vi er en af landets førende virksomheder inden for kloakservice og industriservice

Leif M Jensen er familieejet, og i dag ejer Leif M Jensens efterkommere virksomheden; sønnen Anker og børnebørnene Helle og Lykke. Lykke er administrerende direktør i LMJ.

Kloakservice Gilleleje omegn

  • LMJ Kloakservice