lmj-kloakservice

Industrispuling

Hurtig og professionel service!

Send mail
  • LMJ Kloakservice

Vi er eksperter i industrispuling og råder både over et teknisk know how samt materiel til industrispulingen af en meget høj standard. Vor specialbyggede industrispulere kan spule med op til 3200 bar.

Vi hos LMJ.dk har stor og bred erfaring med industrispuling, og derfor kan vi hjælpe dig, når du eksempelvis skal have fjernet svære belægninger på skibssider, siloer, tanke og lign.

Industrispuling med det bedste udstyr

Når du skal have fjernet belægninger som maling, beton eller epoxy før renovering og coatning af silotanke, skibssider, støbeskel, er det ofte forbundet med vanskeligheder, da overfladen kan have meget hårde belægninger der skal fjernes. Her kan LMJ spule eller fræse materiale væk med stor kraft op til 3200 bar vandtryk.

Eksempler på belægninger vi fjerner:

  • Rust
  • Maling
  • Beton
  • Slagger
  • Epoxy

Disse materialer lader sig ikke let fjerne, og hvis du ønsker en ren overflade, skal du lade disse industrispule. Du også med fordel rette kontakt til os, hvis du har brug for hjælp til rensning af tanke af enhver art, varmevekslere, el-filtre, skibssider, støbeskel, elkedler og meget mere.

Vi benytter os kun af det bedste udstyr. Blandt andet bruger vi en hydrocrawler og aqua cutter robot, når vi skal spule en facade eller spule i beton af stort omfang. Det gør arbejdet langt mere effektivt. Hvis vi skal industrispule benzin- og olietanke eller rådnetanke, gør vi brug af en bullworker. Det øger både effekten af arbejdet, mens det på samme tid er en sikker måde at foretage arbejdet på.

industrispuling-sikkerhed
Industrispuling

Kontakt LMJ.dk døgnet rundt

Med 75 års erfaring indenfor kloak og VVS-branchen er du sikret en professionel løsning, når du vælger os til at varetage en sandfyldning af en gammel tank. Vi har 10 afdelinger rundt omkring i landet, og derfor har vi optimale muligheder for at hjælpe dig uanset, hvor du befinder dig.

Vi benytter kun velkvalificeret arbejdskraft, og vores store erfaring med sandfyldning til både private, boligorganisationer og erhverv betyder, at vi kan påtage os enhver opgave, du måtte have. Vi siger aldrig nej til en opgave.

Du kan kontakte os på telefon 70 10 80 00 eller 43 96 15 66, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe dig med præcis den opgave, du har behov for assistance til. Få også hjælp til kloakspulinghøjtryksspulingTV inspektion eller tørstofsugning

  • LMJ Kloakservice