Kloakspuling & Satellitspuling

Hurtig og professionel service!

Send mail
  • LMJ Kloakservice

Vi er en landsdækkende virksomhed, der er eksperter i kloakservice og industriservice. Vi har over 75 års erfaring med i bagagen, og vi går ikke på kompromis med nogen opgave. Vores team består af kompetente, veluddannede og erfarne folk, som står klar til at løse dine kloakproblemer. Alt dette er med til at kunne give dig en professionel og hurtig service ligegyldigt omfanget af opgaven.

Vi ved, at kloakproblemer sætter en stopper for din hverdag og kan medføre flere ubehageligheder. Derfor gør vi en stor ære ud af yde en god service og løse problemet på stedet. Derfor opererer vi også i hele landet alle årets dage til private såvel som offentlige myndigheder. Vi ønsker nemlig at holde dine anlæg rene!

Kloakspuling med vores satellitspulere

Der kan være flere grunde til, at man har brug for at få foretaget en kloakspuling. Det kan være, at man i den senere tid har oplevet problemer med opstigende spildevand eller regnvand. Her skal man ikke tøve med at kontakte os. Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi hos lmj.dk er klar til at tage fat og løse problemet. Kloakspuling indebærer, at du får renset godt og grundigt ud i din kloak og dine rør, og derved kommer dine problemer til livs.

kloaksugning med Satellitspuler

Satellitspuler

Er der tale om større anlæg eller et mere komplekst terræn, så sætter dette ingen begrænsninger for os. Spuling med vores satellitspulere er genial til løsninger, hvor der er meget udlæg, altså spuling af rørledninger i terræn eller rørlagte vandløb, hvor der ikke er mulighed for at køre til. Det er imidlertid ikke en forhindring for os. Vi kan trække vores spuleslanger mekanisk med satellitspuleren og således gøre arbejdet meget mere effektivt. Vi ved gennem mange års erfaring, at i dette arbejde er udstyr og værktøj essentielt. Derfor har vi også høje standard til vores udstyr. Dertil ligeledes til vores medarbejdere, som har stor erfaring og viden indenfor anvendelsen.

Vi kommer dine problemer i forkøbet

Om end du står i akutte kloakproblemer eller ønsker at komme problemerne i forkøbet, så er lmj.dk klar til hjælpe dig. I mange tilfælde oplever vi, at problemerne kun forværres, hvis man afventer. Kontakt os allerede i dag og få råd og vejledning omkring satellitspuling eller kloakspuling. I forlængelse med dette, så er det muligt hos os at oprette en abonnementsordning. Ordningen indebærer, at vi kontinuerligt renser dine anlæg, så alting fungerer optimalt, og som det skal.

Brug for vores hjælp? Så kontakt os på alle tider af døgnet!

Vi benytter kun velkvalificeret arbejdskraft, og vores store erfaring med kloakspuling til både private, boligorganisationer og erhverv betyder, at vi kan påtage os enhver opgave, du måtte have. Vi siger aldrig nej til en opgave.

Du kan kontakte os på telefon 70 10 80 00 eller 43 96 15 66, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe dig med præcis den opgave, du har behov for assistance til.

Få også hjælp til rensning af fedtudskillerrensning af olieudskillerslamsugning, stoppet afløb, tankrensning eller kloakrensning.

  • LMJ Kloakservice