Kloakrensning & slamsugning

Hurtig og professionel service!

Send mail
  • LMJ Kloakservice

Hos LMJ.dk er vi eksperter i at tage os af dit beskidte arbejde. Det er vi af mange grunde. For det første har vi over 75 års erfaring med os i bagagen, og for det andet består vores team af veluddannede og erfarne folk, som altid kan finde den bedste løsning på problemet. Det betyder, at vi kan foretage slamsugning, kloakrensning og kloakvedligeholdelse samt en mængde andre opgaver inden for dette felt på professionel og hurtig vis.

Vi har det nyeste materiale til hjælp, og vi sætter en ære i at tage dine problemer seriøst. Vi er nemlig godt klar over, at det kan være forbundet med mange ubehageligheder, når kloakken er stoppet, eller du må nedlægge din produktion, fordi der er opstået problem, du ikke selv kan løse. Måske er fedtudskilleren stoppet, eller du har problemer med dine faldstammer. Uanset problemet kan vi finde en holdbar løsning.

Lad os holde dine anlæg rene

Vi har alle sammen prøvet at have en stoppet vask eller et toilet, der ikke makker ret. Det er sædvanligvis problemer du ikke selv kan løse. Vi hos LMJ.dk træder til, når der er tale om større vanskeligheder på både store og små installationer eller anlæg. Det kan eksempelvis dreje sig om følgende:

    Rensning af diverse brønde

    Rensning af fedtudskillere

    Rensning af olieudstiller

    Rensning af sandfang

    Rensning af faldstammer

    Spuling af kloakledninger

Som du kan se, er der ikke nogen problematik, der er for lille eller for stor. Om du har behov for at få spulet en stor kloakledning, eller om du er en del af en boligforening, hvor faldstammerne efterhånden er så tilstoppede, at det giver problemer med gennemløbet, kan vi tage os af det. Og servicen leveres altid med et smil på læben og en stor portion forståelse for, at I har et akut problem, der skal løses med det samme. Skriv eller ring til os for at høre priser på kloakrensning samt alle vores andre services.

Professionel Kloakrensning og slamsugning

Derfor er vi det bedste valg

Der er flere gode grunde til at vælge os som din foretrukne samarbejdspartner. Vi yder vores service både til industri, private og offentlige myndigheder, og vi har mange tilbagevendende kunder. Det har vi fordi, vi er meget opmærksomme på at tage os godt af andet end kloakservice. Vi holder et vågent øje med miljøet. Både det på arbejdspladsen og det, der omgiver os. Vi arbejder under sikre forhold og følger altid den lovgivning, som findes inde for vores arbejdsområde. Vi er både ISO 14001 Miljøcertificeret og Ohsas arbejdsmiljøcertificeret.

Dertil bestræber vi os i høj grad på at yde vores kunder den bedste service, som overhovedet kan tænkes. For eksempel tilbyder vi abonnementsordninger på blandt andet tømning af vejbrønde, fedtudskillere, olieudskillere, pumpebrønde og sandfang. På den måde er du sikker på, at disse installationer altid er up to date og fungerer upåklageligt. Og med sådan en ordning skal du ikke selv tænke på at bestille en tid hos os. Vi klarer det hele automatisk, så du kan koncentrere dig om de ting, du arbejder med.

Slamsugning

Pris på kloakrensning og slamsugning – Kontakt os på alle tider af døgnet!

Vi benytter kun velkvalificeret arbejdskraft, og vores store erfaring med sandfyldning til både private, boligorganisationer og erhverv betyder, at vi kan påtage os enhver opgave, du måtte have. Vi siger aldrig nej til en opgave.

Vi hjælper også med opgaver såsom rensning af fedtudskiller, rensning af olieudskiller, kloakspulingtankrensning og tv inspektion af kloak.

Du kan kontakte os på telefon 70 10 80 00 eller 43 96 15 66, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe dig med præcis den opgave, du har behov for assistance til.

  • LMJ Kloakservice