lmj-kloakservice

 • LMJ Kloakservice

Tørstofsugning

Hurtig og professionel service!

Send mail

En tørstofsuger, som også går under navnet mammutsuger, er en meget fordelagtig løsning, når du skal have fjernet store mængder af vådt eller tørt stof. Tørstofsugeren har så stor en kapacitet og kraft, at den kan fjerne 9000 m3 luft i timen, og den arbejder med hele 350 hk. På samme tid har den kun et lydniveau på 75 dB, hvilket er væsentligt mindre end eksempelvis en motorplæneklipper.

Hos LMJ.dk har vi stor erfaring med at anvende en tørstofsuger, og derfor kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver, som kræver brug af netop den. Har du behov for at skille dig af med store mængder af vådt eller tørt stof, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har markedets kraftigste materiel til vores rådighed, som sammen med over 75 års erfaring er din sikkerhed for et stykke arbejde, der bliver professionelt udført.

Hvor kan du benytte en tørstofsuger?

Når du før i tiden skulle fjerne store mængder af affald, skulle du traditionelt benytte dig af transportbånd, microcontainere, lastvogn med grab eller simpel håndkraft. Det var en besværlig proces, som krævede mange hænder og tog lang tid. Hvis affaldet på samme tid var placeret svært tilgængelige steder, blev det endnu sværere at skille sig af med affaldet på fornuftig vis.

Med en tørstofsuger kan du vinke farvel til den tidskrævende og langsommelige arbejdsproces og sige goddag til en metode, som på en sikker, forsvarlig og rentabel vis hjælper dig med at komme af med dine restprodukter hurtigt. Det er en meget god måde at effektivisere en arbejdsgang på, mens du forbedrer arbejdsmiljøet.

Brug tørstofsugning til sugning af vådt og tørt materiale

Du kan bruge en tørstofsuger til meget forskelligt materiale. Uanset om materialet er vådt eller tørt. Brug den eksempelvis til disse restprodukter:

 • Isoleringsmaterialer
 • Cement
 • Beton
 • Grus
 • Jord
 • Støv
 • Asbest
Tørstofsuger
Tørstofsuger
Sandfyldning og tankrensning
Tørstofsugning
Tørstofsugning LMJ

Da tørstofsugeren har en sugeradius på 200 meter, betyder det samtidigt, at du kan benytte den til at fjerne affald fra en lang række af forskellige steder. Eksempelvis kan den benyttes her:

 • På tage
 • I bede
 • Fra siloer
 • I rensningsanlæg
 • I forbrændingsanlæg

Det betyder kort sagt, at tørstofsugeren kan anvendes langt de fleste steder. Du kan i øvrigt også benytte den som en blæser. Så har du store mængder af mel, sand eller andre tørprodukter, kan vi også være behjælpelige med at blæse disse derhen, hvor du ønsker det.

Skil dig af med dit affald på miljørigtig vis

Vi laster affaldet om i big bags eller containere direkte fra vor nyeste tørstofsugere med højtip. Dette giver en større fleksibilitet ved akut assistance. Det er også en fordelagtig måde at håndtere affaldet på i forhold til deponering og genbrug. Vi er meget opmærksomme på at tage både din sikkerhed og miljøets sundhed alvorligt. Derfor garanterer vi også, at vi håndterer affaldet korrekt, så støv- og støjgener bliver minimale, ligesom vi kan vejlede kunder i korrekt håndtering af affald.

Vi hos LMJ.dk er i det hele taget stærkt optaget af, at vi har et ansvar for miljøet. Vi er miljøcertificeret efter ISO 14001 standarden og arbejdsmiljøcertificeret efter Ohsas 18001. Det betyder, at vi tager ansvar for både vores medarbejdere og det omgivende miljø. Vi tror nemlig på, at det er en del af at blive en succesfuld virksomhed.

Kontakt LMJ.dk når som helst

Vores fokus er på vores kunders behov, og derfor kan du altid regne med, at vi konstant står til din rådighed. Vi er nemlig godt klar over, at akutte situationer og pludseligt opståede behov skal løses så hurtigt som muligt. Med 75 års erfaring inden for branchen er vi et sikkert valg, når det drejer sig simple løsninger på komplicerede problemer. Du kan altid kontakte os på telefon 70 10 80 00 eller 43 96 15 66, hvor vi døgnet rundt alle årets dage sidder klar til at hjælpe dig. På den måde undgår du længerevarende driftsstop, som i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt. Du er også velkommen til at sende en mail på post@lmj.dk

Få også hjælp med rensning af fedtudskillerrensning af olieudskillerslamsugningTV inspektion eller et stoppet afløb.

 • LMJ Kloakservice