Kloak og industri

Kloakservice Kolding

Vi står klar til at hjælpe!

Kontakt os i dag

Tlf. Kolding: 70 10 80 00

  • LMJ Kloakservice

Industri -og Kloakservice i Kolding –  24/7

Har du brug for hjælp til aktiviteter inden for industri -og kloakservice i Kolding, Fredericia eller andre steder i Sydjylland?

Hos Leif M Jensen tilbyder vi blandt andet service inden for slamsugning, højtryksspuling, tv-inspektion samt kloakrensning og vedligeholdelse.

Vi har 10 afdelinger fordelt rundt omkring i Danmark – og én af dem er i Kolding. Afdelingen opererer dog i hele trekantsområdet, hertil yder vi også kloakrensning Vejle, Vejen, Ejby og Bramming. Kloakmester Leif M Jensen leverer service både til private, erhvervslivet og det offentlige, hvis uheldet er ude med det kloaksystem, du benytter.

Vi kan efterhånden skrive nogle års erhvervserfaring på CV’et. For siden 1942 har kloakmester Leif M Jensen udført succesfuld servicering af den danske industri. Det har gjort, at vi i dag er blandt Danmarks førende virksomheder inden for kloakservice og industriservice. Det er vi ret stolte af – men vi kunne aldrig have gjort det uden jer.

Et skræddersyet forløb på dine præmisser

Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Så uanset omfanget på din udfordring inden for industri -og kloakservice, vil vi altid stå til rådighed.

Har du haft et mindre problem, for eksempel med et stoppet afløb i din køkkenvask, eller har du haft store vanskeligheder med dit kloaksystem, så kan vi hjælpe dig. Måske er du en af de uheldige, der er blevet berørt af de storme, der har været de senere år i Danmark. Det kan virke uoverskueligt at danne sig et overblik over situationen, men det er her, vi kan hjælpe med en totalløsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 70 10 80 00. Ellers kan du finde os på Vadestedet i Kolding.

Kloakservice i Kolding
Kloakservice nær Kolding

Kloakservice i Kolding og omegn

Vores serviceydelser inden for kloak- og industriservice

Vores førsteprioritet hos Leif M Jensen er at levere et stykke arbejde i topkvalitet, som du bliver tilfreds med. Alt bliver kontrolleret fra ende til anden for at sikre dig et stykke arbejde, som både du og vi kan og vil stå inde for.

Af ydelser tilbyder vi:

Vi rydder selvfølgelig op efter os og afleverer stedet i den ønskede forfatning, så du intet ekstraarbejde skal foretage dig.

Udover Kolding har vi afdelinger og medarbejdere spredt ud over hele landet, så vi er altid tæt på, når du har brug for de rigtige løsninger på dine problemer, uanset hvor hurtigt de skal klares.

Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig, fordi akutte problemer også skal tages hånd om på professionel vis. Vi finder ikke halvfærdige lappeløsninger – vi går ind til enhver opgave med godt humør, spidskompetencer og ikke mindst respekt for dit hjem eller arbejdsområde.

Miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø sikrer en god service

Siden 2002 har vi været miljøcertificeret ISO 14001 standarden. Og et par år efter indførte vi trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik. Udover det er vi senest blevet arbejdsmiljøcertificeret efter OHAS 18001 standarden.

Disse certificeringer er beviser på, at sikkerheden og kvaliteten inden for kloakservice og industriservice er i top hos os. Vi tænker på miljøet, trafiksikkerheden og ikke mindst vores medarbejdere. Vores medarbejdere er kernen i LMJ, så det er vigtigt at værne om dem. Med et optimalt arbejdsmiljø sikrer vi, at der leveres en god service til dig hver gang. Du vil derfor være i trygge hænder hos Leif M Jensen.

Kloakservice i Kolding
  • LMJ Kloakservice