Kloak og industri

Kloakservice Herning

Vi står altid klar til at hjælpe!

Kontakt os i dag

Tlf. Herning: 70 10 80 00

  • LMJ Kloakservice

Industri- og Kloakservice 24/7

Leif M Jensen er til dig, der mangler en løsning inden for industri -og kloakservice.

Vi tilbyder blandt andet kloakrensning og vedligeholdelse, slamsugning, højtryksspuling og meget mere.

Vi er landsdækkende med 10 afdelinger i Danmark – både vest og øst for Storebælt. En af afdelingerne ligger i Herning. Afdelingen opererer dog i hele det omlæggende område, heri byerne Ikast, Ringkøbing og Holstebro. Hvis du holder til i Silkeborg har vi selvfølgelig en afdeling til kloakservice Silkeborg. Holder du eller din virksomhed til i Midtjylland og skal have hjælp til kloakrensning eller slamsugning, er vi derfor altid tæt på dig.

Vi udfører arbejde inden for industri -og kloakservice både til private, det offentlige og virksomheder. Så der er rig mulighed for, at vi kan hjælpe dig.

I over 75 år har kloakmester Leif M Jensens væsentligste opgave været at levere hurtig og effektiv kloakservice og industriservice. Det kan vi blandt andet gøre, da vi altid er nær dig eller din virksomhed.

Sådan blev Leif M. Jensen A/S til

Tilbage i 1952 fik kloakmester Leif M Jensen sin første slamsuger og grundlagde øjeblikkeligt sin virksomhed, der stadig til den dag i dag arbejder med aktiviteter inden for kloak- og industriservice. Vores hovedsæde ligger i Glostrup, hvor også virksomheden blev grundlagt i sin tid. Siden er vi kun blevet større og større.

LMJ har meget erfaring på bagen, så vi ved, hvad der skal til for at lave de rette løsninger inden for branchen. Vi tilbyder en erfaren og pålidelig service. Desuden har vi en stor vognpark, der har kombinerede suge-/spulevogne, spulevogne med vandgenbrug, vejbrøndevogne og så videre.

Vi har 4 afdelinger, der ligger på Sjælland, og 6, der ligger i Jylland. LMJ er en familieejet virksomhed, og virksomheden er i dag ejet af Leif M Jensens efterkommere: hans søn Anker og børnebørnene Helle og Lykke. Lykke er administrerende direktør.

Kloakservice i Herning og omegn

Det kan vi gøre for dig

Vi kan levere aktiviteter inden for kloak- og industriservice, uanset hvor omfattende opgaven måtte være. Du kan finde os på adressen Kirkesvinget 29, 7400 Herning eller ringe til os på 70 10 80 00.

Vi tilbyder følgende ydelser inden for kloakservice og industriservice:

En skræddersyet løsning til dig

Du skal ikke være bekymret for oprydningen – den klarer vi naturligvis. Stedet afleveres, som du ønsker. Den primære fordel ved at vælge os til at levere kloakservice og industriservice er, at vi tilpasser arbejdet til dine behov.

Hvis du har udfordringer med et stoppet afløb i vasken på badeværelset, så kan Leif M Jensen være behjælpelige. Og er det et mere omfattende problem som for eksempel kloaksystemet, der volder problemer, så hjælper vi også. Har du flere små eller store problemer, skræddersyer vi en totalløsning til dig.

Med andre ord: Leif M Jensens væsentligste opgave har altid været og er stadig, at skabe tryghed for vores kunder ved hurtigt, kompetent og handlekraftigt at træde hjælpende til når der er problemer.

Miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø sikrer en god service

Siden 2002 har vi været miljøcertificeret ISO 14001 standarden. Og et par år efter indførte vi trafiksikkerhedsledelse, som er certificeret af Dansk Transport og Logistik. Udover det er vi senest blevet arbejdsmiljøcertificeret efter OHAS 18001 standarden.

Disse certificeringer er beviser på, at sikkerheden og kvaliteten inden for kloakservice og industriservice er i top hos os. Vi tænker på miljøet, trafiksikkerheden og ikke mindst vores medarbejdere. Vores medarbejdere er kernen i LMJ, så det er vigtigt at værne om dem. Med et optimalt arbejdsmiljø sikrer vi, at der leveres en god service til dig hver gang. Du vil derfor være i trygge hænder hos Leif M Jensen.

Kloakservice Herning

  • LMJ Kloakservice