Kloak og industri

Kloakservice Silkeborg

Over 75 års erfaring

Kontakt os i dag

Tlf. Silkeborg: 70 10 80 00

  • LMJ Kloakservice

Industri -og Kloakservice i Silkeborg

Holder du eller din virksomhed til i Silkeborg og omegn, og mangler I en udbyder inden for kloakservice og industriservice? Så har Leif M Jensen – der har eksisteret siden 1952 – en afdeling i Silkeborg, der netop udfører kloak- og industriservice. Afdelingen står altid parat til at hjælpe med bl.a. kloakrensning i bl.a. byerne Århus, Randers og Horsens. Derudover har vi en afdeling til kloakservice Herning og omegn.

Leif M Jensen er en landsdækkende kloakvirksomhed med hele 10 afdelinger fordelt rundt om i Danmark. Vi har blandt andet 6 afdelinger i Jylland, som tæller Kolding, Vejle, Herning, Hadsten, Aalborg og Silkeborg.

Det betyder, at vi kan levere hurtig kloak- og industriservice nær dig. Det gælder uanset, om du er privatperson, driver en virksomhed eller er i det offentlige. Vores afdeling i Silkeborg er beliggende på adressen Hornskovvej 23, 8620 Kjellerup.

Vi sidder klar 24 timer i døgnet

Du er altid velkommen til at henvende dig på telefon 70 10 80 00. Vi sidder klar 24 timer i døgnet. Det skyldes, at akutte problemer skal kunne løses nu og her. Står du med en oversvømmet kælder, skal hjælpen hurtigt finde sted, så der ikke opstår alt for store vandskader.

Selvom vi kan ankomme hurtigt, er det på ingen måde ensbetydende med, at vi laver en simpel lappeløsning af kloakservice eller industriservice, som kun virker nu og her. Vi går nemlig op i, at arbejdet udføres ordentligt, så det holder i længden også. Sidder du bl.a. og har brug for kloakservice i Viborg, så rykker vi ud på alle tidspunkter af døgnet og udfører den pågældende problemstilling. Vi kører først når vi er færdige med opgaven.

Du vil altid blive taget imod af et smilende personale, som er professionelle, og som udviser respekt for dit hjem eller arbejdsområde. Du vil med andre ord være i trygge hænder, lige fra vi ankommer, til vi har udbedret skaden.

Kloakservice i Silkeborg og omegn

Ydelser inden for kloak- og industriservice

Hos LMJ har vi en lang række ydelser, som vi kan levere hurtigt og effektivt til dig. Disse omfatter:

Vi gør en dyd ud af arbejdsmiljøet hos Leif M Jensen. Vi er blandt andet arbejdsmiljøcertificeret efter OHAS 18001 standarden. Vores medarbejdere skal have de bedste forudsætninger herunder ordentlig udstyr for at kunne levere et godt stykke arbejde og en god service til dig. Medarbejderne har alle specialviden og professionelle kompetencer inden for kloakservice og industriservice. Så når du har spørgsmål, kan du altid få et pålideligt svar.

Det vigtigste for os er, at du eller din virksomhed er tilfredse med vores arbejde. Vi stopper ikke, før I er fuldt ud tilfredse med resultatet. Og du kan roligt regne med, at vi efterlader stedet rent og pænt.

Kort om os

I begyndelsen af 80’erne etablerede vi aktiviteter vest for Storebælt. Hovedsædet er placeret i Glostrup, og med tiden er det kun gået én vej. Det har bevirket, at vi har langt større mulighed for at hjælpe dig i flere situationer, når uheldet sker.

Vi kan være behjælpelige med alt, du kan forestille dig inden for drift og vedligeholdelse af dit kloaksystem. Det gælder også, hvis du har brug for slamsugning, spuling eller TV-inspektion. Måske har du også behov for en serviceaftale om vedligeholdelse af aktiviteter, hvilket vi også kan klare. Vi har mere end 75 års erfaring inden for kloakservice og industriservice, og det vil komme dig til gode, hvis du vælger os.

LMJ er i dag ejet af Anker (søn af Leif M Jensen) og børnebørnene Helle og Lykke – med sidstnævnte som administrerende direktør.

Kloakservice Silkeborg
  • LMJ Kloakservice